Bezpłatne szkoleniach z zakresu systemu HACCP

Logo Porojektu

Zapraszamy do udziału w bezpłatnych szkoleniach z zakresu systemu HACCP, skierowanych do właścicieli i pracowników firm działających w branży przetwórstwa rolno-spożywczego. Jeszcze w sierpniu pierwsze szkolenia w powiecie pabianickim. Szkolenia skierowane do firm z wybranych powiatów województwa łódzkiego, dofinansowane są ze środków Unii Europejskiej, dlatego są one całkowicie bezpłatne dla uczestników.

W wyniku szkoleń uczestnicy zdobędą kwalifikacje:

  • Audytora Wewnętrznego systemu HACCP
  • Pełnomocnika ds. systemu HACCP

potwierdzone certyfikatem wg. wzoru MEN!

Programy szkoleń obejmują po 32 godziny zajęć (4 dni), w tym m.in.:

  • Dobre Praktyki Produkcyjne (GMP) / Dobre Praktyki Higieniczne (GHP)
  • System HACCP (siedem zasad – 12 kroków wdrażania)
  • Audytowanie systemu HACCP
  • Wykorzystanie kompetencji interpersonalnych przez audytorów i pełnomocników.

Szkolenia prowadzone są przez ekspertów-praktyków posiadających wieloletnie doświadczenia z zakresu wdrażania  i nadzoru systemu HACCP. Zapewniamy dogodne terminy i miejsca szkoleń (ustalane we współpracy z uczestnikami szkoleń), zaś w trakcie szkoleń gwarantujemy bezpłatnie wyżywienie i materiały dydaktyczne dla uczestników. W szkoleniach bezpłatnie uczestniczyć mogą właściciele, wspólnicy i pracownicy firm z terenu woj. łódzkiego.

Wszystkie osoby zainteresowane udziałem w szkoleniach zapraszamy do kontaktu z pracownikami Biura Projektu, tel. (12) 739 22 50, e-mail: biuro@szkolenia-haccp.com.pl , którzy w przystępny sposób wyjaśnią zasady uczestnictwa w projekcie oraz zapewnią profesjonalną pomoc w przygotowaniu dokumentów rekrutacyjnych.

Najbliższe terminy:

20,21,27,28 sierpnia 2012 roku – Audytor Wewnętrzny systemu HACCP

22,23,29,30 sierpnia 2012 roku – Pełnomocnik ds. systemu HACCP

Miejsce szkolenia: Pabianice. Ilość miejsc ograniczona! Liczy się kolejność zgłoszeń.

Szczegółowe informacje o szkoleniach znajdują się również na www.szkolenia-haccp.com.pl

Szkolenia prowadzone będą w ramach projektu “Wzrost kompetencji pracowników sektora przetwórstwa rolno-spożywczego poprzez szkolenia i doradztwo w zakresie systemu HACCP” współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Fundusz Społecznego realizowanego na terenie woj. łódzkiego przez firmę szkoleniowo-doradczą PM Doradztwo Gospodarcze Sp. z o.o. Efektem projektu będzie podwyższenie kompetencji dotyczących jakości i bezpieczeństwa żywności w oparciu o system HACCP wśród właścicieli i pracowników firm, podnoszące konkurencyjności firm w regionie

Biuro Projektu:
ul. Kościuszki 6 p. 112
97-500 Radomsko
tel. (44) 739 22 50, (44) 739 22 51, (12) 383 38 38 w. 85,
fax. (44) 739 22 52
e-mail: biuro@szkolenia-haccp.com.pl
www.szkolenia-haccp.com.pl

Print Friendly, PDF & Email